Intro - Dansk

Intro - Dansk

Kære forældre...
Tak for jeres interesse for vores barnepige liste.
Med dette info.brev får I nogle forslag til, hvordan I finder den barnepige, som passer til jeres familie samt svar på de mest relevante spørgsmål.
Vores barnepiger er rustede med et førstehjælpskursus med henblik på småbørn, en introduktion til opdragelse, psykologi, leg og legens betydning.
Barnepigerne passer børnene om eftermiddagen eller aftenen. De henter fx jeres børn fra daginstitutioner, eller kan følge jeres børn til fritidsaktiviteterne. Find den rigtige barnepige på listen, som passer til jeres behov og tjek også tiderne, da de unge mennesker tit også har andre jobs eller forpligtelser.
Hvis I kontakter en barnepige så er det en god ide at invitere hende/ham hjem til jer inden hun/han passer børnene, så I lærer hinanden at kende og afklarer alle de ting som er vigtige, fx betaling, vigtige ting om børnene, hjemtransport af barnepigen osv.
Betaling sker efter aftale mellem familien og barnepigen, og er noget I skal forhandle inden I laver en aftale. Vores forslag for betaling er 50-60 DKK per time for barnepiger under 18 og 60-80 DKK for barnepiger over 18. Det afgøres af antal børn og opgaven.
Det er vigtigt, at I afklarer hjemtransport af jeres barnepige. Nogle barnepiger kan også overnatte, hvis I planlægger en længere aften ude, men det skal I afklare med den enkelte barnepige. Vi foreslår også at I i så tilfælde aftaler en særlig pris for pasning.
Sædvanligvis stiller man mad og drikkevarer til børn og barnepigen til rådighed.
Husk: Hvis man har en aftale, så har man en aftale - og det gælder for begge sider. Det betyder at man kontakter barnepigen, hvis der er ændringer I jeres aftale.
Barnepige-listen får man kun via hjemmesiden www.babyib.dk. Listens Initiativgruppe tager ikke ansvar for barnepigerne. Listen er lavet som en nemmere kontakt til barnepigen, og alle aftaler er kun gældende mellem Jer og jeres barnepige.

Med venlig hilsen
fra Initiativgruppen